Team fivert 0 – 2 ticamasga

I første kamp var motstanderen ticamasaga, maratonmestere fra Oslo.

Motivasjonen var på topp, men manglende konsentrasjon fører til at vi slipper inn et enkelt mål tidlig i kampen.

Selv om ticamasaga ansees som en av topplagene fra Oslo, så tar vi kontroll over kampen og skaper enormt med sjanser. Med fire skudd i stolpen uten uttelling må vi presse høyere og høyere for å få en utligning. Til slutt straffer det høye presset seg og det blir 0-2 i siste spilleminutt. Vi starter altså årets futsal NM i Kristiansand med et tap og føler at vi ikke helt har marginene på vår side.

Team fivert 1 – 0 ff futsal

Ff futsal var et ukjent navn for oss og vi starter kampen med høy selvtillit.

Hadde full kontroll på kampen, men i likhet med forrige kamp så var stolpen banens beste spiller. Kristoffer Skagseth og Riad Drljevic viser gode enkeltprestasjoner, men ballen kommer aldri lengre enn stolpen. Etter 7 stolpeskudd begynner vi å kjenne på frustrasjonen. Når det ser mørkest ut kommer vår erfarne bakspiller Mats Olsen på et gjennomløp og setter ballen kontrollert til side for keeper. Etter kampen har Mats Olsen følgende kommentar til det viktige målet:

“Jeg er glad jeg kan bidra når når stolpen har overtaket på angrepsspillerne våre”

En feilpasning fra en ranheimspiller ga ff futsal en enorm sjanse alene med keeper, men solide endre kjendisen averger muligheten. Ff futsal fikk kun den ene muligheten og ga oss lite motstand resten av kampen.

Team fivert 1 – 1 Blaker IL

I tredje kamp for dagen var Blakern IL motstander. Det var relativt jevnspilt de første minuttene før Skagseth setter ballen i målet. Vi hadde etter dette full kontroll defensivt, men på et frispark på 9meteren glipper konsentrasjonen. Sjakkmatt spilte ballen ut på høyre side for muren vi hadde satt opp. Derifra dunker en Blaker spiller ballen i hjørnet. Sløvt forsvarsspill av oss. Kampen ender 1-1, og vi har dermed kniven på strupen før siste kamp.

Team fivert 4 – 0 Sjakk matt

Siste kamp var avgjørende for oss, kun seier var godt nok for å gå videre! Da er det godt å se at vi presterer best under press. Hele laget står frem og avslutningene sitter.

Sjakk matt er et lag med mange individualister, men nok en gang ser man at et godt kollektiv alltid vinner! Første mål ble satt av Emil etter godt samspill med pivot Lars. Mål nummer to kom ikke lange tiden etter. Målscorer Kristoffer! Sjakk matt ble falt mer og mer sammen, og etter de to siste scoringene av Mike og Lars var kampen definert! Team Fivert som overmenn. Vi tok hjem en viktig og fortjent seier. Solid kamp,der vi uten problem kontrollerte fra start til slutt.

Team fivert er videre fra puljen med god margin, drømmen om å bli Norgesmester lever videre!