(Ranheim – Melhus 8-1, Ranheim – Vegakameratene 2, 7-2) To kamper ble spilt søndag 22 januar og det ble tatt 6 nye poeng. Ranheim futsal er fortsatt ubeseiret i årets sesong.

Ranheim – Melhus.
Kampen startet som forventet. Melhus var veldig defensive, og lå i lavt press. I de første ti minuttene skjedde det svært lite. Vi hadde stort ballinnhav og var tålmodige, Melhus lå lavt og satset kun på kontringer. Etter hvert fikk vi det forløsende målet. Melhus spillerne hang ikke med tempoet vårt, og lagde mange frispark. Etter å ha fått tildelt fem frispark vil hvert frispark i samme omgang resultere i en 10 meter. Både det andre og tredje målet ble scoret på 10 metere, og vi gikk til pause med en 3-0 ledelse. Andre omgang var ren overkjøring, og kampen endte med en komfortabel 8-1 seier.

Her scorer Kristoffer Skagseth på 10 meter: 

Ranheim – Vegakameratene 2.
Allerede etter 20 sekunder scorer vi det første målet. Vi kontrollerer kampen, og holder ballen i laget. Andre målet kommer etter et fantastisk lagspill som selv Barcelona ville vært stolt av, se video under.

Etter ti minutter og 3-0 ledelse bryter vi Vegakameratene sitt angrepsspill, og skyter fra lang avstand. Keeperen står langt ute og tar ballen med hendene utenfor seksmeteren. Dette resulterte i rødt kort og frispark som vi scorte på.

Resten av kampen spiller Vegakameratene 2 med keeper som utespiller, og tvinger oss til å ligge lavt. Heldigvis hadde vi trent på undertallsspill denne uken, så vi var godt forberedt. Selv med en spiller mer i angrep klarer ikke Vegakammeratene å skape noen store sjanser. I stedet er det vi som får mange brudd, og kontrer inn flere mål. Et angrep som er verdt å nevne er Espen sitt soloraid fra egen banehalvdel. Espen ble presset hardt av tre Vega-spillere langt ned på egen banehalvdel. På utrolig vis klarte han å drible seg ut av det harde presset, og kontre inn en scoring. En fantastisk enmannsprestasjon!

Kampen ender til slutt 7-2.

Nok en bra gjennomført treningsuke og kamphelg. Ranheim toget ruller fortsatt videre. Bilder fra kampene vises under.

This slideshow requires JavaScript.