(Ranheim – Kattem 3-0, Raneheim – Freidig 3-1) Ny futsalhelg er gjennomført og i likhet med første runde ruller det blå Ranheim-toget videre med uforminsket styrke.

Etter god uttelling i første runde var Stian Reinertsens betrodde menn, for anledningen kledd i nytt Umbroutstyr, igjen klare for å samle poeng i Byneshallen. Troppen talte tretten mann, hvorav eksamen og skader gjorde at ikke alle var tilgjengelig denne helgen. Vi stilte likevel en sterk tropp med en god blanding av ungt pågangsmot og rutinerte ringrever. Med andre ord alt fra Pål Nyheims udødelige skuddfinte til yngstemann Emil Hjelmseth Olsen kvikke føtter.

15387378_10154631656975482_4986444_o

Første kamp skulle i utgangspunktet spilles mot Kattem. Men da oppvarmingen var godt i gang og det nærmet seg kampstart kom beskjeden om at Kattem ikke møtte opp. Selvfølgelig irriterende for vår del da vi ønsket å spille futsal og med tanke på at neste kamp ikke gikk før mange timer senere. Onde tunger ville derfor ha det til at en litt rufsete start på sesongen og en uryddig målforskjell kunne være årsaken til at Kattem ikke møtte opp, men vi håper og tror at det var andre gode grunner til dette.

Mange timer og gode historier senere var det likevel klart for ny kamp. Freidig hadde i motsetning til sine divisjonskollegaer møtt opp og vi fikk endelig gjøre det vi hadde kommet for. Etter å ha lykkes svært godt i det lave presset mot Utleira tidligere i år ble det utgangspunktet også i dag. Igjen er vi dyktige til å stenge rom, selv i lange perioder uten mye ballinnehav slipper vi ikke til mye og vi kontrer godt når vi får sjansen. Så var også tilfellet når Emil fant Lurøys store sønn Mike Thorsen på bakerste stolpe og det sto 1-0. Stillingen sto seg til pause til tross for et par gode muligheter til begge lag. Sent ut i andre omgang sprekker likevel nullen og Freidig utlikner. Reinertsen tar timeout og vi blir enige om å presse høyt istedenfor. Med halvannet minutt igjen på klokka viser vår teknisk begavede Kristoffer Skagseth at han kan bli svært viktig utover i sesongen. Med evnen til å gjøre det som trengs når det gjelder finner Kristoffer en åpning og sender avgårde en prosjektil med venstreslegga. Ballen fyker inn i hjørnet og vi tar igjen ledelsen. De siste minuttene sprekker Freidig litt opp i forsøket på å utligne og undertegnede for æren av å fastsette sluttresultatet til 3-1. Benytter samtidig anledningen å sende en unnskyldning i retning vår gode venn Mats som febrilsk forsøkte å få ballen av en egoistisk Johnsen på tomålsjakt alene med keeper.

 

En lang dag i hallen var over og sjelden har det smakt bedre med seier da uavgjort ville føltes smått bittert etter å ha ledet såpass lenge. Vi gleder oss og ser frem til nyåret og mer futsal!

På gjenhør!

Espen Johnsen #18